Kontakt

Jonas Greve, Stifter

Jonas Greve, Stifter

 

Vi er altid klar til at betjene dig!

► Vi modtager opkald hver dag kl. 10-16, også i weekenden. Så der er ingen grund til at holde sig tilbage!

► Skulle du være så venlig, at sende en mail, så bestræber vi os på, at svare denne inden for samme dage.
– Oftest inden for et par timer.

Ring eller send os en mail!

Find dit slips her, eller din butterfly her.

► Firmaoplysninger:

E-Trader
Sandbyvej 6
8382 Hinnerup
CVR: 35 92 48 92

Tlf: 26 98 92 35
Mail: Info@BilligtSlips.dk

Hos os, kan du altid finde et super billigt slips eller en endu billigere butterfly. Vi har valgt, at specialiserer os i billige slips og billige butterfly. På trods af den utroligt lave pris, så holder vi en rigtig høj standard for vores produkter, som er i topklasse kvalitetsmæssigt. www.Billigtslips.dk er der hvor du skal gå hen, hvis du skal finde billige butterfly og billige slips. Her er du sikker på, at du på ingen måde finder produkterne billigere andetsteds. Hverken i en anden webshop eller i en fysisk butik.
Du bestiller let din billige butterfly eller dit billige slips gennem vores website, og så sender vi med det samme med Post Danmark. Vi har altid anvendt Post Danmark, når vi sender vores pakker og dem, har vi aldrig haft dårlige oplevelser med. Du er derfor sikker på, at modtage dit slips eller butterfly eller endda begge dele hurtigt og sikkert.

Så køb altid dit billige slips eller din butterfly hos os! Her gør du en rigtig god handel.

De aller bedste hilsner
www.Billigtslips.dk
/Jonas


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /var/www/byggetilbud.gratis/public_html/wp-includes/functions.php on line 3315